Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La jornada de portes obertes de l'Oficina de Pla de Barris s'aplaça fins el 5 de febrer

20/01/2011

La jornada de portes obertes de la nova Oficina Tècnica de Pla de Barris que s'havia de celebrar aquest dissabte 22 de gener s'ha aplaçat fins el 5 de febrer. El motiu ha estat la defunció de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de les Franqueses Maria Teresa Buigues, pel qual s'han decretat dos dies de dol oficial, amb la suspensió dels actes programats des d'aquest dijous a les 13'00 hores fins el dissabte a la mateixa hora.

 

La nova Oficina Tècnica de Pla de Barris es troba situada al passeig d'Andalusia 15-17 de Bellavista i estarà oberta al públic a partir del dilluns, dia 24 de gener. Des d'aquesta oficina es portarà la gestió de tots els programes que es van incloure en el projecte presentat, que porta per títol Bellavista Sí! i que va ser un dels seleccionats per la Generalitat de Catalunya. Per la jornada de portes obertes s'havia convocat a totes les veïnes i veïns de Bellavista, així com a les entitats, que novament quedaran convocades per al dia 5 de febrer.

 

Durant aquesta jornada els ciutadans es podran informar sobre les 22 actuacions que es volen tirar endavant a través d'una exposició permanent que serà visitable a l'oficina.

 

 

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)