Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Servei Municipal de Logopèdia

Servei d’atenció logopèdica (prevenció, diagnòstic i tractament de trastorns de la parla i el llenguatge) organitzat per l’Àrea d’Educació.

La prestació d’aquest servei municipal de logopèdia vol afavorir, amb col·laboració dels professionals dels centres educatius, el tractament i la prevenció de les dificultats i trastorns greus del llenguatge dels alumnes de les escoles públiques del municipi.

L’objectiu d’aquest servei és prevenir i atendre aquelles problemàtiques de llenguatge que puguin incidir negativament en l’aprenentatge dels alumnes del 2n cicle d’Educació Infantil i cicle inicial d’Educació Primària de les escoles públiques de les Franqueses.

Un altre objectiu d’aquest servei és donar suport als tutors (orientacions, indicacions, derivacions a serveis privats,etc.) de les esmentades escoles.

Qualsevol família que tingui matriculat el seu fill/a en una de les cinc escoles públiques del municipi i que consideri que té alguna problemàtica amb el llenguatge s’ha d’adreçar a la seva tutora per tal que posi el cas en coneixement del servei municipal de logopèdia.

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/04/2024 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)