Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més freqüència de recollida selectiva de la brossa

26/03/2024

L’increment és en cartró i paper, en envasos lleugers i en poda

L’Ajuntament de les Franqueses aposta aquest 2024 per incrementar la freqüència de recollida selectiva de la brossa. Per això, durant el ple ordinari del mes de febrer es va aprovar la modificació del contracte amb l’empresa adjudicatària per garantir aquesta millora del servei.

L’increment, però, s’aplica a aquelles fraccions més tensionades a nivell de volum per evitar, així, l’acumulació de brossa al carrer entre serveis. Així, la recollida de la fracció de paper i de cartró s’incrementa en 5 hores setmanals, el de la fracció d’envasos en aproximadament 5,30 h i, finalment, la recollida de les restes de poda a domicili passa a ser setmanal.

En els casos de les fraccions de paper i cartró i d’envasos, la nova freqüència de recollida permet el buidatge de contenidors a tot el municipi 3 cops a la setmana. També afavoreix la millora del servei setmanalment per tal d’evitar l’acumulació de residus fora del contenidor quan aquest està ple. Fins ara, aquests residus fora de lloc, sempre que no estiguin barrejats, es recullen separadament i es porten a la deixalleria per al seu reciclatge.

Pel que fa a les restes de poda, l’increment de domicilis usuaris d’aquest servei gratuït, que ja són més de 250, ha incentivat que la freqüència de recollida passi a ser setmanal duplicant així la capacitat de retirada (25 saques per jornada de feina) i evitant l’espera per a la retirada.

Arxivat a: Obres i Serveis
Contenidors de paper i envasos lleugers
Sac amb restes de poda
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)