Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia de Proximitat fa un pas endavant amb una campanya als comerços del municipi

07/02/2024

L'objectiu es crear canals de comunicació directes amb els establiments per incrementar la seguretat

Els establiments comercials de les Franqueses rebran durant els propers dies una visita de la Policia de Proximitat K9, la Unitat Canitat de la Policia Local. Es tracta d'una campanya d'aproximació a les botigues per crear vincles de col·laboració i generar canals directes de comunicació entre la policia i els comerciants.

Aquesta és una de les fases de desplegament de la Policia de Proximitat al municipi que, per primera vegada, focalitzarà les seves actuacions en els establiments comercials. L'objectiu és arribar a tots o a la majoria de comerciants, intercanviar dades de contacte, conèixer les seves inquietuds a nivell de seguretat i establir una línia directa de comunicació davant de possibles incidències.

El desplegament de la Policia de Proximitat es va iniciar a les zones rurals i des de l'octubre de 2023, la Unitat Canina desenvolupa les tasques de servei directe i immediat a la ciutadania als nuclis urbans. La Policia de Proximitat K9 també s’ha incrementat i actualment està formada per dos agents i per un pastor holandès, Titán.

 
Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Policia de Proximitat K9 1
Policia de Proximitat K9 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)