Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els trens de la línia R3 tornen a circular el 4 de febrer

03/02/2024

Es recupera la normalitat fins l'estiu quan hi haurà un nou tall

A partir del 4 de febrer, els trens dela línia R3 tornen a circular amb normalitat. S'acaba així aquesta primera aturada tècnica de les obres de desdoblament d'aquesta línia ferroviària que travessa les Franqueses.

La circulació es va aturar el passat 12 d'octubre i durant aquests mesos s'han realitzat les actuacions a les estacions que implicaven intervencions en la zona de vies i andanes. A l'estació de les Franqueses s'ha modificat l'estructura per adaptar-la al nou traçat de doble via i de 4 andanes actives es passa a 2. També s'ha creat un pas soterrat entre andanes, adaptat a persones amb mobilitat reduïda amb la d'ascensor, i preparat el túnel per al futur pas soterrat entre la carretera de Ribes i la zona de les antigues casernes militars. La senyalització i la catenària també ha estat substituïda.

Després de la reobertura de la línia, les feines continuaran sense impedir el trànsit de trens i serà durant els mesos de juny o juliol quan es produirà un altre tall de 6 mesos durant el qual ja es procedirà a col·locar la doble via.

Arxivat a: Ajuntament
R3
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2024 a les 14:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)