Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvis en les cavalcades de Reis

05/01/2024

A Corró d'Avall es modifica la recepció, el recorregut i l'espai de recollida de cartes

Les cavalcades de Reis de les Franqueses canvien el seu format enguany. El primer canvi és que els Reis d’Orient no arribaran en helicòpter com era habitual a Bellavista i a Corró d'Avall i ho faran en un mitjà de transport molt especial i acompanyats per unes persones molt importants per la nostra comunitat. A banda, les previsions de pluja per al divendres suposen altres canvi, sobretot a Corró d’Avall.

Cavalcada de Corró d’Avall

Els Reis d’Orient arribaran a les 17,30 h a l’Espai Can Prat. Allà seran rebuts per les autoritats des del balcó de la biblioteca. Acabada la recepció, s’iniciarà la cavalcada amb recorregut pels carrers Tagamanent, Céllecs i Riera fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal on recolliran les cartes. A partir de les 16.30 h activitats i xocolatada a la plaça de l'Espai Can Prat. (veure imatge)

*Si plou, Ses Majestats estaran tota la tarda, des de les 16,30 h aproximadament, al pavelló poliesportius reben els infants i les famílies i no hi haurà cavalcada ni recepció prèvia a l’Espai Can Prat.

Cavalcada de Bellavista

Manté el programa i el recorregut previst amb sortida de la cavalcada des de la plaça del Centre Cultural de Bellavista a les 17 h. Des d’allà faran un recorregut circular pels carrers i, en acabar, rebran els infants i les famílies al mateix centre cultural. (veure imatge)

*Si plou, Ses Majestats estaran tota la tarda, des de les 16,30 h aproximadament, al Centre cultural de Bellavista

Cavalcada de Llerona

Manté el mateix programa amb inici de la cavalcada a les 18,30 h i recepció, en acabar el recorregut, a la carpa del Consell del Poble de Llerona. (veure imatge)

*En cas de pluja, els Reis es dirigiran directament a la carpa 

MANTINGUEU-VOS ALERTA A LES XARXES SOCIALS PER SI HI HA CANVIS EN EL PROGRAMA A CAUSA DE LES CONDICIONS METEOROLÒGIQUES

Arxivat a: Cultura
Canvis Reis
Recorregut cavalcada Bellavista
Recorregut cavalcada Corró d'Avall
Recorregut cavalcada Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2024 a les 14:45h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)