Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les escoles de les Franqueses amb la Cultura Emprenedora

29/12/2023

Les Franqueses ha entrat a formar part del programa Cultura Emprenedora a les Escoles, CuEmE, un projecte liderat per la Diputació de Barcelona i que té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor i les competències bàsiques entre l'alumnat del cicle superior d'Educació Primària. L'alumnat participant crea i gestiona durant el curs escolar una cooperativa en totes les seves fases, des de l'elecció del nom i del tipus de producte que volen produir a la creació i venda d'aquest.

L'Escola Guerau de Liost és el primer centre educatiu del municipi que hi participa. De fet, la iniciativa de participar al programa CuEmE va partir d'aquesta escola a finals del curs passat. Hi participa l'alumnat de 4t de Primària que durant aquesta curs realitzarà totes les passes per constituir-se en cooperativa i generar i vendre productes. L'escola compta amb el suport de l'Ajuntament i d'empreses del municipi.

Arxivat a: Cultura, Educació
Cultura Emprenedora a les Escoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)