Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses es posiciona en el mapa esportiu internacional

30/10/2023

El municipi és Vila Europea de l'Esport 2024 per projectes esportius com el Torneig Internacional de Tennis Femení del Club de Tennis els Gorchs

Magdalena Frech, cap de sèrie número 2 i classificada al lloc 79 al rànquing mundial de la Women's Tennis Association (WTA), ha estat la guanyadora del Torneig Internacional de Tennis Femení ITF100,000$ d'Els Gorchs.

La competició que s'ha celebrat del 23 al 29 d'octubre al Club de Tennis els Gorchs de les Franqueses ha arribat enguany a la seva 12a edició i, novament, ha situat les Franqueses en el mapa internacional del tennis, fent-la mereixedora de l'atenció i el reconeixement de la comunitat tenística.

Iniciatives com la del Club Tennis Els Gorchs són les que han contribuït de manera significativa a consolidar el municipi com un referent en l'àmbit esportiu i ha estat clau per aconseguir la candidatura de Vila Europea de l'Esport 2024. Una candidatura que té com a eix vertebrador el vessant social i educatiu de l'esport més enllà de la competició, destacant projectes com el de les escoles municipals esportives amb més de 650 participants i la col·laboració amb els més de 40 clubs i entitats esportives de les Franqueses. Així com el desig de desenvolupar programes esportius d'alta qualitat oberts a tota la població.

Un d’aquests programes ha estat el Torneig Internacional de Tennis Femení ITF100 d'Els Gorchs que, amb entrada gratuïta, ha permès gaudir d’uns partits d'alt nivell amb jugadores que es troben classificades entre les 100 primeres del rànquing WTA (Women's Tennis Association).

A banda de la gran final amb Magdalena Frech i Sara Errani, en tres sets (7-5, 4-6 i 6-4), i en poc més de 3 hores de partit. Un dels altres moments que han estat més seguits pel públic ha estat la final del quadre de dobles, moment en el qual el Club també va aprofitar per fer un tast de mongeta del ganxet, com a producte local. Així com la sessió d'entrenament que es va disputar, abans de la final, amb l'alumnat de l'escola de tennis, els recull pilotes i els extennistes professionals Albert Costa, Neus Avila i Julian Alonso.

Arxivat a: Esports
XII Torneig Internacional de Tennis Femení Els Gorchs
XII Torneig Internacional de Tennis Femení Els Gorchs
XII Torneig Internacional de Tennis Femení Els Gorchs
XII Torneig Internacional de Tennis Femení Els Gorchs
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)