Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bellavista tornarà a tenir caixer automàtic en unes setmanes

02/10/2023

S'inicien les obres per instal·lar el servei al Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista

Els operaris han començat aquest matí les obres per instal·lar el caixer automàtic que tornarà a donar part dels serveis bancaris a Bellavista. Aquest servei quedarà instal·lat aquesta setmana al Casal d'Avis i Centre Social, tot i que l'entrada en funcionament es preveu per mitjans del mes d'octubre, un cop s'hagin realitzat totes les comprovacions necessàries pel seu bon funcionament.

La instal·lació d'aquest caixer automàtic suposa recuperar part dels serveis bancaris a aquest nucli de prop de 9.000 habitants que, ara fa dos anys, es va quedar sense oficines bancàries en tancar la del BBVA. Ara, serà Caixabank qui doni el servei, gràcies al procediment de licitació iniciat a principis de 2023. Recordem que durant aquests dos anys els veïns i les veïnes de Bellavista s'ha hagut de desplaçar fins a Corró d'Avall o fins a Granollers per poder realitzar una operació tan habitual com treure diners.

Arxivat a: Ajuntament
Instal·lació del caixer automàtic a Bellavista
Instal·lació del caixer automàtic a Bellavista 02
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/11/2023 a les 19:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)