Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Ja no és fum, ara és una realitat”

15/03/2023

Aquest dimecres s’ha col·locat la primera pedra de la residència i del centre de dia a Bellavista per a la gent gran

Després de molt temps d’esforç en aquest projecte, la nova residència i el centre de dia a Bellavista per a la gent gran ja és una realitat. Aquest dimecres al migdia s’ha col·locat la primera pedra de l’edifici al carrer del Terme, núm. 15, i han començat oficialment les obres. El projecte està basat en un servei integral per a la gent gran, gestionat per l’empresa Entitat Residència Tercera Edat l’Onada, SL, i que oferirà 110 llits de residència i 25 places de centre de dia, així com atenció a domicili per aquelles persones que optin per continuar vivint a la seva llar habitual.

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha destacat la importància de l’inici d’aquestes obres per fer front al dèficit de places que hi ha actualment arreu del territori. La previsió és que el 50% de les places siguin públiques i és per aquest motiu que Colomé ha aprofitat l’assistència a l’acte de la directora de Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau, per destacar la importància de les col·laboracions públicoprivades per fer front a projectes d’aquest tipus. «Ja no és fum, ara és una realitat. Podríem haver fer pisos, però ara ens tocava una residència i un centre de dia per a la gent gran. Ho necessitem», ha destacat Colomé. L’alcalde també ha explicat que ha establert converses amb l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, per tal d’aprofitar la proximitat d’aquest edifici amb l’Hospital General de Granollers per generar connexions tant a nivell sanitari com de mobilitat. «Aquest punt ha de tenir sortida cap a l’Hospital General de Granollers i la carrereta de Cardedeu», ha dit.

La directora general de l’Onada Serveis, Cinta Pascual, ha destacat la importància d’un projecte com aquest que a banda del servei de residència i de centre de dia també ofereix acompanyament a les persones que decideixin quedar-se en el seu habitatge. «Volem un projecte comunitari amb una plataforma de serveis. Tothom ha de viure on vulgui», ha afirmat Pascual. Per tant, a banda dels llits de residència o les places de centre de dia, aquesta plataforma de serveis oferirà àpats, cures i acompanyament a domicili.

De fet, el proper dimecres, 22 de març, a les 17 hores, al Teatre Auditori de Bellavista es farà un acte de presentació on s’informarà de tots els serveis que s’oferiran quan el projecte estigui en marxa, segurament cap a l’any 2025.

Aquest matí doncs s’ha col·locat la primera pedra amb una acta de l’esdeveniment signada per qui ha volgut fer-ho, un catàleg de l’Onada Serveis i un exemplar del butlletí municipal 5.1 a dins. L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la directora general de l’Onada Serveis, Cinta Pascual, han estat acompanyats per la directora de Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau, la regidora de Gent Gran, Sònia Tena, així com representants municipals.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Primera pedra residència i centre de dia a Bellavista per a la gent gran
Primera pedra residència i centre de dia a Bellavista per a la gent gran
Primera pedra residència i centre de dia a Bellavista per a la gent gran
Primera pedra residència i centre de dia a Bellavista per a la gent gran
Primera pedra residència i centre de dia a Bellavista per a la gent gran
Primera pedra residència i centre de dia a Bellavista per a la gent gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)