Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Escalfant motors per la Mitja 2023

31/01/2023

Diumenge es va fer el concert amb escoles de música de les Franqueses, la Garriga i Granollers

Aquest diumenge, 5 de febrer, tindrà lloc un dels esdeveniments esportius més importants de la comarca: la Mitja. Aquesta cursa de més de 20 quilòmetres passa per tres municipis: Granollers, les Franqueses del Vallès i la Garriga. A banda de la vessant esportiva, la Mitja promou activitats de l’àmbit social i cultural. Aquest és el cas del concert de la Mitja que es va celebrar diumenge al Teatre Auditori del Centre Cultural de Bellavista.

El concert va aplegar alumnes d’escoles de música de tres municipis: l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany (Les Franqueses); l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich (La Garriga); i Escola de Música Amics de la Unió (Granollers). Els encarregats d’obrir l’acte van ser l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé; l’alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà; el regidor d’Educació, José Antonio Aguilera; l’organitzador de la Mitja Antoni Cornelles; i la coordinadora pedagògica de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany, Irene Labrador.

Podeu consultar la galeria de fotografies aquí.

La cursa tindrà lloc diumenge, 5 de febrer, a partir de les 9.30 hores.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Esports
Concert la Mitja 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)