Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Mitja Marató dedica el km 16 a Jordi Madera i Miguel Luque

18/01/2023

Els homenatjats han col·locat la placa commemorativa acompanyats de familiars i de representants polítics

Aquest dimecres ha tingut lloc l'acte de bateig d'un nou quilòmetre de la Mitja Marató Granollers -les Franqueses - la Garriga. Es tracta del número 16, que porta per nom Jordi Madera i Miguel Luque. Aquest clàssic de l'atletisme vallesà ha escollit col·locar la placa en aquest punt de les Franqueses situat davant de la placa commemorativa número 5, dedicada a Ramon Grivé, restaurador de la Taverna d'en Grivé, un dels patrocinadors de la Mitja Marató.

A la cerimònia hi han estat presents familiars, alcaldes i alcaldesses i representants dels ajuntaments de les Franqueses, Granollers, la Garriga i Canovelles.

En Jordi Madera és un esportista d’elit franquesí especialitzat en l’atletisme. Compta amb molts d'anys d'experiència dedicats a l'atletisme en cadira de rodes durant, els quals ha aconseguit situar-se entre el Top 10 dels millors del món en aquesta disciplina, La Marató i La Mitja Marató.

En Miguel Luque és un esportista paralímpic, natural de Parets del Vallès. Es va iniciar en l'esport adaptat l'any 1994 i ràpidament va destacar en la natació, esport que l'ha portat a acumular més de 400 medalles. Aquest bracista s'entrena ocasionalment a les piscines del Complex Esportiu Municipal del PME les Franqueses.

Arxivat a: Esports
La Mitja Marató dedica el km 16 a Jordi Madera i Miguel Luque
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 14:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)