Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nova programació de tallers i xerrades del SIAD

04/01/2023

Aquest primer trimestre del 2023 comença a un taller amb Anna Salvia

Ja està a punt la nova programació del SIAD d'aquest primer trimestre del 2023. A més a més dels tallers i de les xerrades, continuen el grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal, que passa a fer-se el tercer divendres de cada mes per la tarda, i el Cercle de Dones. Aquestes són les propostes:

GENER

Taller "La regla mola (si saps com funciona)"
Amb Anna Salvia a l'Espai Can Prat
Divendres 27 de gener, de 17.30 a 19.30 h
Quins són els canvis físics que t’avisaran que ja s’apropa la primera regla? De què està feta la menstruació i en quin òrgan es forma? Què és el cicle menstrual i com et transforma? Amb l’objectiu de facilitar els coneixements necessaris per poder experimentar totes les etapes vitals i els cicles de les dones amb benestar i confiança. L’activitat està destinada a nenes i adolescents amb les seves famílies.

FEBRER

Taller pràctic "Defensa personal per a dones"
Amb José Manuel Guisado a l'Espai Can Prat
Diumenge 12 de febrer, de 10 a 12 h
Destinat a dones majors de 15 anys per aprendre a defensar-se en situacions d'assetjament masclista; conèixer les tècniques de prevenció d'una manera fàcil i en un ambient proper i desenvolupar la capacitat de reacció, l'autoconfiança i l'autocontrol.

Taller "Connectant amb la veu de la nostra intimitat. Sòl pelvià"
Amb Montserrat Reyes Pont a l'Espai Can Prat
Dimarts 21 de febrer, de 17.30 a 19.30 h
Tenim tendència a etiquetar la debilitat a aquelles parts del cos que senten dolor o no fan el treball de sosteniment que pensem que han de fer. I és que no ens hem pantejat que darrera d'aquests símptomes o disfuncions, hi ha un missatge que no sabem escoltar. Ens han educat en un món de por davant el desconeixement, quan el desconeixement té un missatge important que et vol fer arribar. Sentir la veu de la teva intimitat és un pas rellevant per decobrir el missatge de com estem vivint la vida i decidir com volem viure-la..

MARÇ

Taller "Què cal saber per fer l'amor?"
Amb Anna Salvia al Centre Cultural de Bellavista
Divendres 24 de març, de 17.30 a 19.30 h
On acaba el sexe i comença la violència sexual? Què cal explicar sobre la gestió de la fertilitat i les infeccions de transmissió sexual (ITS)? Què es necessita saber per gaudir del sexe? El taller, adreçat a famílies, pretén que els i les adolescents arribin a la seva primera relació sexual amb tots els coneixements necessaris per poder experimentar-la d’una manera segura, responsable i plaent.

Grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal
Amb la col·laboració de l'Associació Espai Nadó - Espai Infant les Franqueses (ENEI) al Centre Cultural de Bellavista
El tercer divendres de cada mes, de 17.30 a 19 h
Grup d'acompanyament al dol perinatal, gestacional i neonatal que es reuneix amb l'objectiu d'oferir a les famílies un espai segur on compartir experiències, validar i normalitzar emocions i, trobar i donar suport en moments difícils.

Cercle de dones
Amb la col·laboració d'Olena Perova i de Vanesa Coca Luque de l'associació Mirall.Ferminisme d'Acció Social a l'aula 1 del Centre Cultural de Bellavista
El tercer dissabte de cada mes, d' 11.30 a 13 h
Espai destinat a dones majors de 18 anys on treballar l’autoestima, l’autoconeixement i l’autoconfiança amb l’objectiu de fomentar l’apoderament femení.

INSCRIPCIONS ALS TALLERS I XERRADES
Telèfon: 938 466 618 · Whatsapp: 670 311 604 · Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxivat a: Ajuntament
Programació SIAD 1r trimestre 23

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)