Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els 10 km de les Franqueses ara és també el Memorial Pep Portet

16/11/2022

A 4 el Km presenta la desena edició de la cursa solidària i anuncia la creació de l'Escola Municipal d'Atletisme de les Franqueses

A 4 el Km ja té a punt una nova edició de la cursa solidària "El 10 km de les Franqueses". Serà el 20 de novembre a partir de les 10 h amb sortida a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall. Els beneficis de la cursa es destinaran a la investigació del càncer de ronyó de la Fundació Privada Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. La cursa ja ha generat gairebé 55.000 euros de donatius sumant totes les edicions.

Durant la presentació de la cursa, s'han explicat les novetats i com es prepara el cap de setmana. L'edició d'enguany comptarà amb una participació inferior a la d'altres anys però, tal i com han comentat els responsables de la cursa durant la presentació, és un efecte que s'està produint arreu. S'esperen poc més de 300 inscrits. En aquest sentit durant la presentació, l'alcalde, Francesc Colomé, ha comentat que en el cas d'aquesta cita esportiva "les petites coses són una gran inversió" en referència, sobretot, a la vessant més solidària. S'espera superar els 60.000 euros en donatiu durant aquesta edició. Una de les novetats és que des d'enguany Els 10 km de les Franqueses incorporen al seu nom "Memorial Pep Portet" en record d'un membre d'A 4 el km.

Durant la presentació, a més a més, del president i del secretari de l'entitat organitzadora, Rafa Lora i Jaume Aragonès, i de l'alcalde, Francesc Colomé, i de la regidora d'Esports, Montse Vila, també ha estat present el cap de jutges de la Federació Catalana d'Atletisme i president del Club Atlètic Granollers, Joan Cutrina. Aprofitant la seva presència, s'ha confirmat la creació de l'Escola Municipal d'Atletisme de les Franqueses. La primera acció d'aquesta nova escola serà una jornada de portes obertes els dies 1 i 13 de desembre a l'Escola Joan Sanpera.

Els 10 km de les Franqueses

Hi poden participar persones majors de 14 anys i les inscripcions es poden fer a www.els10delesfranqueses.cat. Hi haurà premis en categoria femenina, masculina, +40 i +50.
El preu de la inscripció és:

  • 12 € fins el 13 de Novembre de 2022
  • 15 € des del 14 de Novembre fins el 16 de Novembre de 2022 a les 24:00

El dorsal es recollirà el mateix dia de la cursa de les 8.30 a les 9.30 h.
El recorregut s'inicia i finalitza al Complex Esportiu Municipal i recorrerà la carretera de Ribes, arribarà a Llerona, un tram de la Via Europa al polígon del Pla de Llerona, recorrerà el Parc del Falgar i la Verneda i també part del camí Antic de Vic

Els 10 km Mini

Per segon any consecutiu també se celebra la versió mini de la cursa. Serà el 19 de novembre amb sortida a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 17 h. Les categories i els recorreguts són:

  • 3 i 4 anys, 200 m amb sortida a les 17 h
  • 5 i 6 anys, 400 m amb sortida a les 17.15 h
  • 7 i 8 anys, 500 m amb sortida a les 17.30 h
  • 9 a 11 anys, 800 m amb sortida a les 17.45 h

El preu de la inscripció solidària és d'1 euro. La recollida dels dorsal i el pagament es poden fer el mateix dia de la cursa a partir de les 16 h.

Arxivat a: Esports
10 km 04
10 km 01
10 km 03
10 km 02
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)