Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa, el Vallèsbot 2023

15/11/2022

El tema d'enguany és l'aigua i hi poden participar totes les escoles i instituts de les Franqueses, de Canovelles, de Granollers i de la Roca del Vallès

La Roca del Vallès ha estat la seu de la presentació del Vallèsbot 2023, el certamen sobre robòtica on hi participen tots els centres educatius adscrits al Centre de Recursos Pedagògics de Granollers i on l'alumnat de les escoles i dels instituts de les Franqueses, de Canovelles, de Granollers i de la Roca del Vallès presenten ginys creats a través de la robòtica.

El Vallèsbot 2023 se centra en l'aigua, amb el lema "Gota a gota". L'alumnat participant reflexionarà sobre situacions properes i quotidianes on l'aigua hi sigui present. El producte final serà un giny robòtic o un component tecnològic que doni resposta a problemàtiques relacionades amb l'aigua a l'escola, al barri o al municipi. La presentació dels ginys serà el 30 de maig.

A la presentació hi han assistit representants dels Serveis Territorials del Departament d'Educació de la Generalitat, del Centre de Recursos Pedagògics i alcaldes i alcaldesses dels municipis participants, acompanyats/des de regidors/res i de tècnics/ques de les àrees d'Educació. L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha destacat durant la seva intervenció la importància d'aquest certament que "permet iniciar l'alumnat dels nostres centres educatius en la tecnologia, en la robòtica, i fer-ho d'una manera conscient i responsable. Conscient de les oportunitats que ofereix la tecnologia i responsable per fer d'aquesta tecnologia una eina de canvi i de millora del món on vivim".

Arxivat a: Educació
Presentació Vallèsbot 2023 01
Presentació Vallèsbot 2023 02
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 10:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)