Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El tennis més internacional arriba a les Franqueses

24/10/2022

Des de finals d'octubre a principis de novembre, el municipi acull l'11a edició de l'ITF 100.000$ i l'Open Onat Foundation

Des d'aquest matí, les instal·lacions del Club Tennis els Gorchs acullen la primera de les cites d'aquesta modalitat esportiva de la tardor. Entre el 24 i el 30 d'octubre, cada dia entre les 10.30 i les 18.30 h, se celebra l'XIè Torneig Internacional Femení ITF 100.000$. Aquest torneig està considerat el més important a nivell estatal en pista ràpida i gràcies a la gran dotació econòmica, que, un any més s'ha incrementat, reuneix jugadores com Anhelina Kalina, número 43 del món) o Jasmine Paolini, número 67 del món, que parteixen com a principals favorites. També en destaquen Sara Errani, actual 106 del món i que l'any 2012, com a finalista a Roland Garrós, es va situar com a 9a a nivell mundial.

La celebració d'aquest torneig internacional s'engloba des d'aquesta edició en el projecte del club "Gorchs Tennis Project", una iniciativa que pretén posicionar el club i el municipi com a referents en la pràctica del tennis i que es basa en aspectes com la comptetició, la projecció internacional, el desenvolupament de projectes inclusius, la generació d'aliances, l'impuls del tennis femení, la promoció dels jugadors i de les jugadores i la sostenibilitat.

Precisament un projecte inclusiu centra l'activitat esportiva del club i de les Franqueses del 10 al 13 de novembre. En aquest període el Complex Esportiu Municipal acull l'Open Onat Foundation, Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes. L'Open té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar el tennis inclusiu i per això, a més a més, de la competició també s'ha organitzat un clínic de tennis en cadira de rodes. Aquest torneig vol reunir els 8 millors jugadors en aquesta modalitat i s'espera la presència de noms com Martín de la Puente, número 1 de l'Estat Espanyol i número 9 del món; Quico Tur, 5 vegades present en Jocs Paralímpics i, Kike Siscar, sotscampió del món amb l’equip espanyol de tennis en cadira de rodes.

Arxivat a: Esports
ITF 100.000$, XIè Torneig Internacional de Tennis Femení 01
ITF 100.000$, XIè Torneig Internacional de Tennis Femení 02
Cartell Open Onat Foundation, Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes
Cartell ITF 100.000$, XIè Torneig Internacional de Tennis Femení
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2023 a les 08:12h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)