Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvi de sentit de la circulació del Camí de Can Mariano

02/08/2022

Aquest dimarts canviarà el sentit de la circulació en el tram comprès entre el Camí del Cementiri i la ctra. de Cànoves fins a la finalització de les obres del Sector R-Can Garriga

Els treballs al Sector R avancen per poder sectoritzar i urbanitzar aquest zona coneguda també com a Can Garriga. Aquest dimarts 2 d'agost canvia el sentit de la circulació del Camí de Can Mariano en el tram comprès entre el Camí del Cementiri i la ctra. de Cànoves per a facilitar la mobilitat viària i la sortida del nucli de Corró d'Avall cap a la BV-5151, atenent a la prohibició de circulació del trànsit rodat en el Camí del Cementiri amb el c. Joan Maragall.

A banda d'aquests dos canvis, també es prohibeix la circulació del c. Joan Maragall en el tram comprès entre el c. Rafael Albertí i el Camí del Cementiri, en sentit est.

Les modificacions en la mobilitat viària d'aquesta zona durant la realització dels treballs al Sector R, permeten una millor circulació i eviten la congestió del centre del nucli de Corró d'Avall.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Plànol Sector R amb modificacions a la circulació
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)