Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 14 de juliol, ple municipal extraordinari

12/07/2022

La sessió començarà a les 13 hores a la sala d'actes de Can Ribas - Centre de Recursos Agraris

Aquest dijous, 14 de juliol, se celebrarà un ple municipal extraordinari. La sessió començarà a les 13 hores, a la sala d'actes de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El ple es pot seguir presencialment a la mateixa sala o a través del canal You Tube de l'Ajuntament de les Franqueses

L'ordre del dia serà el següent:

A) Presa de possessió de càrrecs electes

1. Presa de possessió de la senyora Dolors Amaro Fitó com a nova regidora de la Corporació i en la condició de regidora no adscrita.

2. Presa de possessió de la senyora Eva Navarrete Bachs com a nova regidora de la Corporació en representació del grup municipal Sal-Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa Municipalista (Sal-CUP-Amunt).

B) Part resolutiva

3. Proposta de resolució de les al·legacions presentades durant el període d’exposició pública de l’ordenança municipal de protecció, tinença i possessió dels animals domèstics de companyia de les Franqueses del Vallès, i aprovació definitiva de l’ordenança esmentada.

4. Proposta d'adjudicació del contracte de concessió d’obres, subjecte a regulació harmonitzada, procediment obert i tramitació ordinària, per a la redacció del projecte, execució de les obres d’execució i explotació del servei d’una residència per a gent gran i centre de dia al carrer del Terme, número 15, de les Franqueses del Vallès, a l'Entitat Residència Tercera Edat L'Onada, S.L.

5. Proposta relativa a l’aprovació de l’avanç de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de les Franqueses del Vallès per a la regulació de les condicions per a la implantació d’instal·lacions d’energia renovable fotovoltaica en sòl no urbanitzable.

Arxivat a: Ajuntament
Cartela genèrica del ple municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)