Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Campanya de trànsit per reduir el risc en la conducció de bicicletes i VMP

04/07/2022

Durant tota la setmana es faran controls preventius per evitar conductes de risc dels mitjans de transport que són més vulnerables.

Des d'avui i fins el 10 de juliol, la Policia Local de les Franqueses realitza amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit una campanya preventiva de conductes de risc en conductors de bicicletes i Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), com poden ser els ja més que coneguts patinets elèctrics.

L’objectiu principal de la campanya és aconseguir reduir el risc en la conducció dels mitjans de transport que són més vulnerables. En cas dels ciclistes es controlaran les distraccions, les circulacions de risc i els estacionaments indeguts. A més, també es vigilarà als conductors d’altres vehicles que posin en risc i dificultin la mobilitat de les bicicletes i els VMP.

Respecte als Vehicles de Mobilitat Personal, es controlarà que es respecte l'Ordenança Reguladora dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) en el terme municipal de les Franqueses del Vallès que va entrar en vigor a principis del mes d'octubre del 2021. Podeu consultar l'ordenança aquí.

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) davant l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)