Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest divendres, futbol, bàsquet i voleibol a la zona esportiva exterior de Bellavista

15/06/2022

La zona ha estat remodelada i ha ampliat equipament a demanda del veïnat

Aquest divendres, 17 de juny, a partir de les 17.30 h la zona esportiva exterior de Bellavista (c. Orient,s/n) s'omplirà de partits de bàsquet, de futbol i de voleibol. El motiu és la presentació de la renovació de l'espai que l'Ajuntament ha realitzat durant les darreres setmanes.

En aquest espai s'ha instal·lat una tanca perimetral per millorar la seguretat dels infants i joves que en fan ús. També s’ha col·locat una xarxa de voleibol i una cistella de bàsquet, i properament se n’hi posarà una altra, per propiciar la pràctica d’aquests esports. Amb aquestes actuacions, la zona s’ha transformat en un espai més polivalent. Paral·lelament, també s'han netejat i repintat els murs i la pista s'ha senyalitzat per a la pràctica de diverses modalitats esportives. Aquesta és una acció sorgida arran d’una demanda ciutadana per ampliar les zones per a la pràctica esportiva a Bellavista exposada durant l’Audiència Pública celebrada al gener, així com de les mancances detectades en aquest espai.

Divendres, jugadors i jugadores del CF Bellavista-Milan, del Club Voleibol les Franqueses i del Club Bàsquet les Franqueses disputaran partits en aquesta zona esportiva amb l'objectiu de donar-la a conèixer a la població i de promocionar el seu ús.

Arxivat a: Esports, Participació
Millores zona esportiva exterior de Bellavista 1
Millores zona esportiva exterior de Bellavista 2
Millores zona esportiva exterior de Bellavista 3
Millores zona esportiva exterior de Bellavista 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)