Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Continuen les actuacions als equipaments esportius

09/06/2022

Durant aquests dies s'està treballant a les Zones Esportives Municipals de Llerona i de Corró d'Amunt

L'Ajuntament de les Franqueses està treballant durant aquesta primavera en la millora i en l'adequació de diversos equipaments esportius. Fa unes setmanes es realitzaven obres de millora a la Zona Esportiva Municipal de Bellavista. Ara, les actuacions s'estan duent a terme a Llerona i a Corró d'Amunt.

A la Zona Esportiva Municipal de Llerona s'està treballant en la zona perimetral del camp de futbol. Les feines són prèvies a la substitució de la gespa artificial del camp, prevista per a finals d'aquest mes de juny. Durant aquests dies s'ha enderrocat el mur de la banda de les grades i se substituirà per una barana metàl·lica galvanitzada com a la resta del perímetre. Aquesta actuació millorarà la seguretat durant els entrenaments i els partits que s'hi disputin. També s'està començant a treballar en la retirada de bàculs i xarxes antigues situades darrere les porteries.

A la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt s'estan realitzant treballs a diversos espais. A la zona de les pistes de petanca s'hi estan fent feines de millora a les fites. També s'estan arranjant els bancs de tota la zona. L'actuació més important es realitzarà durant els mesos d'estiu a la pista poliesportiva coberta amb feines de reparació, sanejament i rehabilitació del paviment i dels marcatges de les línies de joc. També es reubicarà la tanca perimetral per millorar les condicions i la seguretat de la pràctica esportiva a les entitats que en fa ús.

Arxivat a: Esports
Actuacions a la Zona Esportiva Municipal de Llerona 1
Actuacions a la Zona Esportiva Municipal de Llerona 2
Actuacions a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt 1
Actuacions a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/02/2023 a les 12:50h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)