Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen els treballs per a la urbanització del Sector R "Can Garriga"

02/06/2022

Durant els propers mesos la zona quedarà sectoritzada i preparada per a la futura construcció d'habitatges

Els treballs al Sector R avancen per poder sectoritzar i urbanitzar aquest zona coneguda també com a Can Garriga. Després de les feines de desbrossament i de la retirada de la terra vegetal del que seran els nous vials, a mitjans del mes de maig s'han realitzat la retirada del fibrociment existent. Les següents fases són l'enderroc de construccions auxiliars i de coberts agrícoles, les excavacions per realitzar la pavimentació i la instal·lació dels serveis (aigua, llum, gas, telefonia, enllumenat públic i clavegueram) i l'asfaltatge.

Un cop finalitzades aquests treballs, el Sector R-Can Garriga estarà enllestit per a què es pugui iniciar la construcció dels habitatges, dels equipaments i de les zones verdes que defineixen el projecte. En aquesta zona hi ha previstos habitatges (unifamiliars i edicifis de planta baixa + 3) amb un 30% de Protecció Oficial; la nova comissaria de la Policia Local i un nou pavelló i, zones verdes i parcs infantils.

En la imatge adjunta a aquesta notícia podeu veure com se situen les diferents àrees del projecte.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Plànol Sector R
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)