Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses se suma a SOS Mentoring

10/05/2022

Aquest programa dona suport a petites empreses a través de voluntariat

L'Ajuntament de les Franqueses s'ha sumat al programa SOS Mentoring, una iniciativa que promou el voluntariat entre empresaris/es i directius/ves com a mentors de petites empreses i de persones emprenedores amb negocis de recent creació. L'objectiu és ajudar a afrontar amb èxit processos com el creixement de l'activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

SOS Mentoring compta amb 250 voluntaris/es que ja han donat suport a més de 300 petites empreses per a què puguin fer front a la crisi i mantenir més de 850 llocs de treball. Els mentors/es voluntaris/es fan un acompanyament personalitzat compartint la seva experiència.

Si la vostra empresa o negoci està interessada en rebre acompanyament d'un/a mentor/a o voleu ser voluntaris/es i compartir la vostra experiència us podeu inscriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 938 443 040.
Aquest projecte forma part del programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Marca ocupació
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)