Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Zona Esportiva Municipal de Bellavista més polivalent i segura

09/05/2022

Es construirà una tanca perimetral i s'instal·larà mobiliari esportiu

L’Ajuntament construirà una tanca perimetral i elevarà l’existent a la pista de futbol sala de la Zona Esportiva Municipal de Bellavista. L’objectiu és millorar la seguretat dels infants i joves que en fan ús evitant que les pilotes marxin fora del terreny de joc. Amb aquesta actuació també es pretén evitar que els usuaris i usuàries de la pista hagin de perdre temps anant a buscar la pilota i que aquesta acabi dins l’Escola Bellavista Joan Camps.

A banda, durant els propers dies s’afegirà una xarxa de voleibol i una cistella de bàsquet per facilitar la pràctica d’ambdós esports. Amb l’adequació i instal·lació d’aquest mobiliari esportiu urbà s’aconseguirà fer d’aquesta zona un espai més polivalent.

Arxivat a: Esports
Zona Esportiva Municipal de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/01/2023 a les 10:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)