Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocada la propera reunió de la comissió de treball per la reducció del soroll al polígon industrial del Pla de Llerona

04/05/2022

Serà dimecres 11 de maig, a les 18 h, a través de Zoom

L'Ajuntament ha convocat la propera reunió de la comissió que treballa el tema de la contaminació acústica al polígon industrial del Pla de Llerona. Recordem que aquesta comissió sorgeix de la inquietud del veïnat proper a la zona industrial i que és oberta a tothom que hi vulgui participar.

La sessió serà el dimecres 11 de maig, a les 18 h, a través de Zoom. Aquelles persones que hi vulguin participar i no ho hagin fet amb anterioritat, cal que sol·licitin formar-ne part a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 938 616 221. El període per inscriure's a la reunió de la taula de treball estarà obert fins al proper 10 de maig.

Aquest grup està format per representants municipals, experts/es en contaminació acústica i per tots aquells veïns/es que hi vulguin formar part. La comissió sobre el soroll al polígon industrial del Pla de Llerona neix com a una eina participativa i inclusiva, per això és oberta a la participació de tothom.

Arxivat a: Participació
Pla de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)