Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 15 de maig torna la Caminada Popular de les Franqueses

19/04/2022

Obertes les inscripcions a la 19a edició amb un recorregut de 19 km

Ens acompanyes a caminar? El 15 de maig, les Franqueses celebrarà la seva 19a edició recuperant la tradició d'una de les activitats esportives més populars del municipi. La Caminada Popular, que començarà a les 8 h, tindrà la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall com a punt de sortida i arribada d'un recorregut de 19 km aprox. amb un desnivell acumulat de 400 m.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 13 de maig de manera anticipada fins a les 11.59 h amb un cost de 10,50€ a www.caminadalesfranqueses.cat o bé presencialment a l'oficina del Patronal Municipal d'Esports. Totes les inscripcions realitzades per Internet hauran de portar el resguard el dia de la caminada per poder bescanviar-lo per la butlleta de sortida. En cas de quedar places disponibles, però, es podrà realitzar la inscripció el mateix dia de la caminada fins a 20 minuts abans de la sortida, amb un cost de 14,85 €.

Es recomana portar roba i calçat adequat, gorra o barret, crema protectora solar, ulleres de sol i aigua o beguda isotònica. També es convida a realitzar fotografies durant la Caminada Popular en els diferents punts fotogràfics indicats durant el recorregut, penjar-les a les xarxes socials amb l'etiqueta #CaminadapopularLF22 i entrar en el sorteig de 5 esmorzars per a 2 persones a les Franqueses. Com més fotografies es pengin amb aquesta etiqueta més opcions hi ha de poder guanyar el premi. El sorteig es durà a terme entre els dies 18 i 20 de maig i es publicarà el llistat de les persones guanyadores a les xarxes socials municipals.

Trobareu tota la normativa de la 19a Caminada Popular de les Franqueses fent clic aquí.

Arxivat a: Esports
Cartell 19a Caminada Popular de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/01/2023 a les 10:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)