Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Saps llegir les etiquetes dels aliments?

08/04/2022

Xerrada informativa el 27 d’abril com a part del VII Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum Responsable

La Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) i l'Ajuntament organitzen un any més una xerrada a les Franqueses dins el Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum Responsable. La xerrada tractarà sobre com llegir les etiquetes dels aliments, com interpretar l’etiqueta nutricional Nutriscore i altres informaciones relacionades amb l’etiquetatge del menjar.

"Aprèn a llegir les etiquetes dels aliments! NutriScore i altres informacions" tindrà lloc el proper dimecres 27 d'abril a la Biblioteca Municipal de Corró d'Avall. L'acte començarà a les 17.30 h, amb una presentació per part de Salvador Domínguez, president de la UCC, i Marina Ginestí, regidora de Sanitat i Salut Pública. Seguidament, començarà la taula rodona, que serà moderada per Neus Cruells, tècnica de Salut Pública del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i en la que participaran Àlex Blasco, dietista i nutricionista membre de la junta directiva de CODINUCAT; Oriol Roa, director de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC i, Clara Medina, directora de Relacions amb Associacions de Consumidors de Mercadona.

La inscripció a la conferència és gratuïta, però cal que confirmeu l’assistència en aquest formulari. Per més informació envieu un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o truqueu al telèfon 934 546 776.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Conferència "Aprèn a llegir les etiquetes dels aliments! NutriScore i altres informacions" 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)