Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Concurs de poesia visual per a joves

30/03/2022

Les propostes es poden presentar entre l'1 i el 22 d'abril

L'Espai Zero i el Centre Municipal de Joves convoquen un concurs de poesia visual per a joves i adults (a partir d'11 anys). Les propostes originals es poden enviar entre l'1 i el 22 d'abril i el veredicte del jurat es farà públic a partir del 28 d'abril. L'autor o autora que guanyi el concurs gaudirà d'un berenar per a dues persones i d'un val per a un llibre. El jurat valorarà l'originalitat, el llenguatge poètic i la relació entre la imatge i el missatge que es vol transmetre.

Les obres han de portar títol i presentar-se sota pseudònim. Si es vol, es poden acompanyar d'una breu explicació. Els treballs es poden presentar presencialment al Centre Municipal de Joves o a l'Espai Zero, per correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per privat a Instagram a @espaizer0 o @centredejoves.

Trobareu les bases completes adjuntes a aquesta informació.

Arxivat a: Infància i Joventut
Concurs de poesia visual

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)