Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La companyia Qullunaka de Terrassa guanya el Festival dels Amateurs 2022

29/03/2022

El Coverol tanca el festival amb l'obra "Impasse, sense eixida" al Teatre Auditori de Bellavista

La companyia Qollunaka Grup de Teatre de Terrassa ha estat la guanyadora de la 16a Mostra de Teatre de les Franqueses, Festival dels Amateurs amb l'obra La Taverna de la Rosita. L'acte d'entrega de premis s'ha celebrat el dissabte 26 de març al Teatre Auditori de Bellavista i ha estat l'espai d'entrega de premis. La companyia guanyadora de la votació dels/les espectadors/res s'ha endut 500 euros, a més dels 600 euros que han rebut tots els grups participants pel fet de formar part de la programació del festival 2022.

El Coverol de les Franqueses ha protagonitzat la cloenda dels Festival dels Amateurs amb l'obra Impasse, sense eixida a l'escenari del Teatre Auditori de Bellavista. Prèviament a la representació, el Coverol ha acompanyat l'entrada del públic amb una ambientació a la platea relacionada amb l'obra. Noel Jiménez dirigeix aquesta tragicomèdia que parla de què passa si cites tot un seguit de persones diverses en un espai tancat. Durant l'obra, les intèrprets es troben, es coneixen i viuen durant uns minuts tot allò que pot significar la vida. Un ràpid recorregut des de la infantesa fins al que coneixem com l'edat adulta, on els obstacles, la incertesa, les ganes de fer i de desfer predominen; lluitant contra tot i tothom, combatent les adversitats que es troben i gaudint des dels moments més màgics que han de viure fins als més foscos.

Arxivat a: Cultura
Entrega de premis del Festival dels Amateurs
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/05/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)