Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primer cicle de tallers del SIAD

04/10/2021

El servei ofereix activitats gratuïtes dirigides a les dones

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de les Franqueses del Vallès és un servei, públic, gratuït i confidencial que ofereix informació, formació, assessorament i atenció a dones en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès: àmbit laboral, social, personal, familiar, recursos públics i, especialment, en la detecció i l’atenció de la violència masclista.
 
Reaprenent de nosaltres
Dissabte, 16 d’octubre de 2021
D’11 a 13 h, al Centre Cultural de Bellavista
 
Taller d’intel·ligència emocional
Les emocions tenen un paper clau a les nostres vides i sovint ens resulta difícil saber, comprendre i gestionar què sentim. Veurem quina és la nostra manera d’acollir cada emoció augmentant el nostre autoconeixement i les habilitats personals per gaudir més dels moments que vivim. Entendre el seu llenguatge i aprendre a canalitzar-les, sens dubte, ens aportarà més benestar emocional.
A càrrec d’Enruta’t. Acompanyament feminismes + diversitat.
 
Vine a fer un píling vegà
Dimecres, 20 d’octubre de 2021
De 17.30 a 18.30 h, Centre Cultural de Bellavista
 
Taller pràctic pel benestar i l’autocura
Com i per què hem de cuidar la nostra pell diàriament amb productes 100% frescos, lliures de tòxics, ètics i sostenibles? Espai on s’explicarà de manera pràctica una rutina facial enfocada a l'autocura.
A càrrec de l’Associació Mirall - Feminisme d'acció social
 
Defensa personal per a dones
Diumenge, 24 d’octubre de 2021
De 10 a 12 h, a l’Espai Can Prat
 
Taller pràctic
Destinat a dones majors de 15 anys per aprendre a defensar-se en situacions d’assetjament masclista, conèixer les tècniques de prevenció d’una manera fàcil i en un ambient proper i desenvolupar la capacitat de reacció, l’autoconfiança i l’autocontrol.
A càrrec d’en José Manuel Guisado Castro, mestre nacional de judo, jiujitsu i defensa personal de la Federació Catalana de Judo
 
Plenopausa. Més enllà de la menopausa
Dijous, 11 de novembre de 2021
De 18 a 20 h, a Can Font
 
Xerrada - taller
La menopausa és considerada una etapa deslluïda de la sexualitat femenina, però no és així en absolut. La plenopausa és el nom que ha estat assignat per a transformar el significat cultural que atribueix un caràcter negatiu a aquesta etapa vital. La plenopausa és una època de plenitud i de saviesa de la dona que, si és ben rebuda i viscuda, pot ser font de múltiples regals i aprenentatges experimentats amb profunditat i alegria.
A càrrec de Les Magranes
 
Wabi-sabi. La bellesa de la imperfecció
Dissabte, 18 de desembre de 2021
De 11.30 a 12.30 h, a Can Ribas – Centre de Recursos Agraris
 
Xerrada – taller
A través de la presentació del llibre Wabi-sabi. La bellesa de la imperfecció es visibilitzarà l’abús sexual a infants en l’entorn de confiança. L’autora, Maria Jesús Gallardo Juan, a través del seu testimoni, relatarà l’abús que va patir quan era menor, d’altres violències masclistes sofertes amb una edat més adulta i el seu procés de recuperació i sanació. L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania de les violències masclistes que patim les dones i d’altres col·lectius vulnerables en aquesta societat heteropatriarcal. Activitat amenitzada per diferents fragments musicals.
A càrrec de la Pilar Polo Polo, psicòloga i responsable de Relacions Institucionals de la Fundació Vichy Bernadet i de l’Associació Mirall - Feminisme d'acció social
 
La regla mola (si saps com funciona)
Dimarts, 21 de desembre de 2021
De 18 a 20 h, a l’Espai Can Prat
 
Xerrada
Quins són els canvis físics que t’avisaran que ja s’apropa la primera regla? De què està feta la menstruació i en quin òrgan es forma? Què és el cicle menstrual i com et transforma? Amb l’objectiu de facilitar els coneixements necessaris per poder experimentar totes les etapes vitals i els cicles de les dones amb benestar i confiança, l’activitat està destinada a nenes i adolescents amb les seves mares.
A càrrec de l’Anna Salvia Ribera, psicòloga en educació sexual
 
Informació i inscripcions per a totes les activitats i tallers a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i/o al 938 466 618
 
El Servei Municipal d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) té oficines a:
  • Bellavista Activa.Carrer Rosselló, 39 - Bellavista
  • Espai Can Prat. Carrer Verge de Montserrat, 21 - Corró d'Avall
L'horari d'atenció és de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.30 h
 
Arxivat a: Ajuntament
Portada tallers del SIAD

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)