Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Retirada de mèlies al carrer del Migdia

21/09/2021

L'actuació es realitza els dies 22, 23 i 24 de setembre

L'Ajuntament realitza feines de retirada d'arbrat durant aquesta setmana. Concretament, els dies 22, 23 i 24 de setembre es treballarà en la tal de 9 exemplars de mèlies al carrer del Migdia, entre el carrer de la Serra i el de la Riera (tram final direcció sud).

Aquests arbres es retiren degut al creixement irregular i nociu de les arrels que estan malmetent la zona del coll provocant inestabilitat de l'exemplar, amb el conseqüent perill que suposa en cas de ventades, per exemple.

En el moment de la tala, es deixarà un metre de soca per millorar-ne la replantació. Aquesta, es realitzarà amb el transplantament de freixes ja plantades al talús de la riera, ja que l'actuació ja està prevista des de la darrera època de replantada anual. D'aquesta manera, l'espai de plantació millora qualitativa i quantitativament i facilita el creixement de la nova espècie i millora l'accessibilitat de la vorera.

Aquesta actuació provocarà afectacions a l'estacionament en aquest tram del carrer del Migdia durant els 3 dies i algun possible tall puntual de la via.

Arxivat a: Obres i Serveis
Mèlies 1
Mèlies 2
Mèlies 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)