Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bellavista celebra la primera festa major de la temporada

05/07/2021

La festa ha estat marcada pels protocols Covid-19 i canvis importants en la programació

Bellavista ha tancat aquest diumenge a la nit tres dies de festa major. Una celebració molt esperada ja que aquest nucli no la realitzava des de 2019. Per adaptar-se als protocols i a les mesures de seguretat Covid-19, s'ha optat per fer canvis importants en la programació i evitar, així, massificacions de gent. També s'ha habilitat la cita prèvia en algunes activitats i s'ha desplegat un dispositiu especial per controlar aforaments i zones perimetrades format per la Policia Local, agents cívics, voluntaris de la comissió de festes i amb reforç dels Mossos d'Esquadra.

Cap de setmana de festa

La Festa Major de Bellavista ha començat amb el "txupinazo" d'inici. Aquest ha estat l'únic acte del dijous, ja que el gruix de les activitats s'han concentrat de divendres tarda a diumenge nit.

El primer acte del divendres ha estat una novetat que, a més a més, s'ha repetit durant el dissabte i el diumenge: la caravana "escape room". Aquesta proposta s'ha desenvolupat en format mòbil. El divendres també ha estat el moment de tot un clàssic, el torneig de petanca del Casal d'Avis i Centre Social Bellavista. La cercavila de festa major també s'ha adaptat a la situació sanitària i ha recorregut els carrers des d'un vehicle, tot i convidant el veïnat a sortir als balcons per veure-la passar. La primera nit de festa major s'ha tancat amb el castell de focs dels Diables els Encendraires i la música per a gent gran i per a tothom.

El matí de dissabte ha estat el dels infants amb la matinal infantil a la carpa de la plaça Major. Allà, ENEI ha proposat jocs, tallers, contes i música amb la "Tresca i la Verdesca" per a tota la família. La tarda ha estat per a les propostes esportives amb una activitat del Club de Tir amb Arc les Franqueses, una exhibició del Club Karate Nokachi i un futbolí gegant a la plaça Major. La nit ha començat amb màgia i després karaoke i Canya Jove a la plaça del Centre Cultural de Bellavista. Tampoc no hi ha faltat el castell de focs.

El darrer dia de Festa Major de Bellavista, el diumenge, ha començat activant el veïnat amb una masterclass de Zumba. A mig matí sardanes i cap al migdia, l'espectacle-joc dels "homes llop de Vallnegra". La tarda ha estat moment de reflexionar sobre la diversitat i l'amor incondicional amb "Sirenes", les activitats de l'Associació Mirall. Feminisme d'Acció Social. També hem pogut veure les evolucions del Club Twirling les Franqueses. La Festa Major de Bellavista s'ha tancat amb el comiat a la plaça Major, la traca i un espectacle de varietat. 

Podeu visitar la galeria de fotos de la Festa Major de Bellavista 2021 aquí.

Les properes cites d'aquest estiu són:

  • Festa Major de Marata, del 30 de juliol a l'1 d'agost
  • Festa Major de Corró d'Amunt, del 6 al 8 d'agost
  • Festa Major de Llerona, del 5 al 12 de setembre
  • Festa Major de Corró d'Avall, del 16 al 19 de setembre
Arxivat a: Cultura
Festa Major de Bellavista 2021 15
Festa Major de Bellavista 2021 1
Festa Major de Bellavista 2021 2
Festa Major de Bellavista 2021 3
Festa Major de Bellavista 2021 4
Festa Major de Bellavista 2021 5
Festa Major de Bellavista 2021 6
Festa Major de Bellavista 2021 7
Festa Major de Bellavista 2021 8
Festa Major de Bellavista 2021 9
Festa Major de Bellavista 2021 10
Festa Major de Bellavista 2021 11
Festa Major de Bellavista 2021 12
Festa Major de Bellavista 2021 13
Festa Major de Bellavista 2021 14
Festa Major de Bellavista 2021 16
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2022 a les 15:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)