Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses presenta els dos nous vehicles de la Policia Local

28/06/2021

Dos SUV amb un nou disseny, més segurs i menys contaminants

Avui, s’han presentat els dos nous vehicles de la Policia Local que, per primer cop, incorporen el color groc de manera destacada per accentuar la seva visibilitat. A l’acte de presentació, la regidora de Seguretat Ciutadana, Montse Vila ha destacat la importància d’aquesta incorporació al parc mòbil de la Policia Local perquè es tracta de “dos models de cotxe, amb un nou disseny, més segurs i menys contaminants”. També ha apuntat que presenten una important renovació tecnològica, una millora mediambiental i de seguretat, i una reducció de l’impacte acústic.

Per la seva banda, l’inspector en cap de la Policia Local, Xavier López, ha explicat que els nous models SUV s’adapten perfectament a les zones rurals i als camins de difícil accés del municipi. També ha destacat que la retolació dels nous vehicles es basa en els estudis realitzats seguint els criteris d’altres cossos policials europeus, principalment en el patró Battenberg del Regne Unit, que actualment es pren com a referència arreu del món. “El color groc més el blau corporatiu accentuen la visibilitat màxima fins a 450 metres de distància” ha dit López, superant l’actual distància que estableix a un màxim de 100 metres en funció de la franja horària del dia.

Els nous models Hyundai Tucson suposen una important renovació tecnològica, una millora mediambiental i de la seguretat activa i passiva dels agents i de la ciutadania.

Un dels aspectes més destacats és la incorporació d’un panell electrònic abatible integrat en el pont de senyals lluminoses on els/les agents podran inserir textos a la part superior del vehicle. Aquesta millora permet, entre d’altres coses, facilitar la senyalització a la resta de conductors quan el cos policial estigui intervenint en un accident, tallant un carrer o realitzant un control.

L’alcalde, Francesc Colomé ha explicat que la incorporació d’aquests dos vehicles policials dotats de tecnologia híbrida “reforça el nostre cos policial, però aquesta no és la única acció que farem i és que tenim el compromís de convocar cinc noves places d’agents que se sumaran als 33 efectius actuals. Anirem ampliant els efectius policials fins al 2023 per millorar el servei a la ciutadania.”

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Presentació dels nous vehicles de la Policia de les Franqueses
Presentació dels nous vehicles de la Policia de les Franqueses
Presentació dels nous vehicles de la Policia de les Franqueses
Presentació dels nous vehicles de la Policia de les Franqueses
Presentació dels nous vehicles de la Policia de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)