Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es comencen a senyalitzar els abocaments incívics als carrers del municipi

11/06/2021

La campanya "No la caguis" continua incidint en els residus voluminosos

Durant aquesta setmana s'han començat a veure pels carrers de les Franqueses abocaments incívics perimetrats i etiquetats en groc. Es tracta de la senyalització que s'aplicarà a tots els abocaments incívics que es localitzin a qualsevol punt del municipi. L'objectiu és evidenciar el mal ús que fa part de la població de la via pública utilitzant-la com a un abocador sense seguir els protocols sobre voluminosos.

La campanya "No la caguis" ja es va iniciar amb les muntanyes d'incivisme, dues construccions fetes amb diversos elements de gran tamany recollits a la via pública i situades a la plaça de l'Ajuntament i a la plaça Major, que pretenien posar en evidència la problemàtica d'aquest tipus de residus.

Paral.lelament, la campanya també recorda els protocols existents per tractar els voluminosos. L'Ajuntament disposa d'un telèfon gratuït, el 900 101 338, per tal de concertar les recollides. El servei està pensat per recollir materials que no poden anar als contenidors de recollida selectiva i amb prou volum per necessitar de transport específic com matalassos, mobles de gran volum, grans electrodomèstics.... En cap cas, però, restes de reformes, d'obres o runa que s'han de portar a les plantes de tractament especialitzades. Tampoc es recullen grans quantitats de voluminosos en una sola vegada com per exemple de mudances o canvis integrals de mobles en un domicili. Aquestes recollides s'hauran de fraccionar durant diverses vegades.

El circuit correcte per llençar residus voluminosos quan no els podem portar a la deixalleria és trucar al telèfon gratuït, respectar els horaris i la localització que se'ns indica durant la trucada i dipositar al carrer només allò que se'ns ha autoritzat.

Arxivat a: Obres i Serveis
Senyalitazació abocament incívic 2
Senyalitazació abocament incívic 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:58h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)