Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Lliures de ser qui som”, el lema que posiciona el municipi contra la LGTBIfòbia

02/06/2021

S’organitzen diverses activitats per afavorir el dret a la igualtat i la no discriminació per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere

Les Franqueses és un municipi plural que fomenta el respecte a les diferents identitats, expressions de gènere i orientacions afectives i sexuals. Per aquest motiu, enceta la programació d’activitats per a reivindicar la tolerància per la diversitat sexual i de gènere i la igualtat social i jurídica sota el lema “Lliures de ser qui som”.

L’Ajuntament promou que es pugui viure la diversitat afectiva i sexual en plena llibertat amb activitats informatives i pedagògiques com “Plantem la caravana Sex Truck”, que el dia 12 de juny, de 10.30 a 13.30 h, estarà al mercat de Corró d’Avall, i el 18 de juny, de 18 a 21 h, a la plaça de l’Espolsada. Aquesta activitat, a càrrec de les Magranes, és oberta a tothom i representa un espai itinerant per a la experimentació i l’intercanvi d’opinions.

El proper 27 de juny, a les 18h, al Casal Cultural de Corró d’Avall, s’organitza Poker de Iaies “Una parella de iaies”, a càrrec de Dona Cançó, un còctel d’humor i màgia on es trenquen tots els esquemes, són dones, de la tercera edat, independents i de fet, són parella. Crearan un ambient on l’impossible esdevé possible i adaptaran jocs de màgia per a l’empoderament de la dona. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a www.entrapolis.com

Coincidint amb el 28 de juny, Dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans*, Bisexuals, Intersexuals i d’altres identitats sexuals i de gènere, es realitza un taller de sensibilització en identitat i gènere. “Per un món sense armaris” és una activitat adreçada a tots els públics que es durà a terme a les 18 h en format telemàtic. La sessió té una durada aproximada d’una hora.  

Des del consistori es vol dir de manera clara i ferma que ningú té dret a insultar, pegar o menystenir a altres persones per ser com són. Per lluitar contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia o la bifòbia és imprescindible disposar de les denúncies de les persones agredides. Però també de les qui en són testimonis. Podeu trucar al 112 o al 012, accedir per internet a http://lgbti.gencat.cat o adreçar-vos personalment a qualsevol de les oficines de la Xarxa dels serveis d’Atenció Integral (SAI) de la Generalitat de Catalunya. Vegeu tota la informació aquí.

Arxivat a: Ajuntament
La façana de l'Ajuntament s'il·lumina amb els colors LGTBI
Cartell marca LGTBI 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)