Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses deté un home per un delicte contra la salut pública

05/03/2021

La intervenció s'ha dut a terme al carrer Cantàbria gràcies a la col·laboració ciutadana

La Policia Local de les Franqueses ha detingut aquest dijous un home de 32 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents van rebre informació de diversos veïns del municipi que al carrer Cantàbria hi havia un home que actuava de manera sospitosa amb viatges constants a un vehicle estacionat a la zona. Al llarg del matí, la Policia Local va fer les comprovacions, però no va localitzar ningú. Tot i així, els agents van quedar amb els veïns que si el tornaven a veure donessin l’avís. A la tarda van rebre una altra trucada que informava que hi havia un home a l’interior del vehicle i una patrulla es va desplaçar de nou fins al lloc. Una vegada localitzada aquesta persona, els agents van procedir a identificar i fer preguntes a l’home, que va donar explicacions incoherents i, per aquest motiu, es va fer un escorcoll superficial de la persona i de l’interior del vehicle. En aquest escorcoll es van intervenir 81 grams de haixix; 648 grams de cocaïna en roca; 1 balança; i diners fraccionats en bitllets de 50, 20, 10 i 5 euros. Els agents també van comprovar que l’home feia servir un patinet elèctric pels seus desplaçaments.

La Policia Local de les Franqueses va procedir a la detenció de l’home i el van traslladar a Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Detenció Policia Local de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2021 a les 12:29h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)