Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocada la segona reunió de la comissió sobre el soroll al polígon industrial del Pla de Llerona

15/02/2021

La trobada serà el 23 de febrer a les 18.30 h a través de Zoom

L'Ajutament ha convocat la segona reunió de la comissió que treballa el tema de la contaminació acústica al polígon industrial del Pla de Llerona. Recordem que aquesta comissió sorgeix de la inquietud del veïnat proper a la zona industrial i que és oberta a tothom que hi vulgui participar.

Durant la primera sessió, celebrada el passat 20 de gener, es van exposar els fonaments legals i la jurisprudència sobre les competència municipals en contaminació acústica i de quina manera s'han de fer els controls. Per assessorar sobre aquests aspectes, la comissió compta amb l'acompanyament d'un expert en matèria de contaminació acústica i membre d'organitzacions especialitzades com són l'Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA) i de Juristas contra el Ruido.

Amb les bases jurídiques sobre el control del soroll, es convoca la segona sessió de la comissió que serà el proper 23 de febrer, a les 18.30 h a través de Zoom. Recordeu que hi pot participar qualsevol veí/a de les Franqueses i només cal demanar-ho a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 938 616 221.

La comissió sobre el soroll al polígon industrial del Pla de Llerona neix com a una eina participativa i inclusiva, per això és oberta a la participació de tothom.

Podeu llegir l'acta de la primera reunió en el document adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: Participació
Polígon industrial del Pla de Llerona

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)