Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tall a la carretera de Ribes per feines de poda

09/02/2021

Les afectacions seran el dilluns, 15 de febrer, de 9 a 14 h

L'Ajuntament inicia feines de poda i tala d'arbrat malmès a la carretera de Ribes, aquest dilluns 15 de febrer. L'actuació afectarà el tram entre el carrer Pau Casals i la plaça de l'Escorxador, entre les 9 i les 14 h. Per tal d'evitar restriccions de trànsit, es tallarà un carril i se n'habilitarà un altre amb pas alternatiu mentre s'hi treballa. També es prohibeix estacionar en aquest tram els dies 15, 16 i 17.

Les feines programades són poda de les branques seques o debilitades que suposen un risc de caiguda i la retirada de 4 exemplars amb defectes i que poden suposar un problema de seguretat. Durant la replantada es colocaran 10 nous exemplars per substituir aquests 4 arbres i altres que ja han estat retirats amb anterioritat.

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Poda carretera de Ribes 1
Poda carretera de Ribes 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)