Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obertes les inscripcions al Casal infantil de setembre

05/08/2020

Les activitats estan subjectes a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

El retorn laboral dels pares i mares és, sovint, anterior a la represa de l’escola. A més, enguany, més de 4 milions de famílies amb infants s’han vist obligades a conciliar durant els darrers mesos resultant difícil combinar de manera adequada el treball i la família. En aquest sentit, l’Ajuntament de les Franqueses vol seguir oferint el Casal infantil de setembre amb l’objectiu de contribuir a tornar als hàbits de rutina dels infants en un entorn lúdic, de convivència i d’aprenentatge. 

Els infants, encara es poden inscriure al Casal infantil de setembre. Les activitats es desenvoluparan de l’1 al 10 de setembre, en dues ubicacions, al Centre Cultural de Bellavista i al Centre Cultural de Can Ganduxer. L’horari de funcionament serà de les 9 a les 13 h, amb els serveis opcionals d’acollida, menjador i casal de tarda. 

Si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El preu és de 50 euros (42,50 euros el segon germà). La realització del casal així com el desenvolupament de les activitats està supeditat a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries competents.  

Portes obertes dels Casals infantils municipals

Del 14 al 20 de setembre es podrà realitzar una visita a les instal·lacions per conèixer l’espai i com es realitzaran les activitats dels Casals Infantils Municipals, adreçats a infants de 3 a 11 anys, amb durada de setembre a juny, de 16.30 a 18.30 h. Les visites es realitzaran amb cita prèvia, trucant al 938 405 781 (Bellavista) o al 938 466 506 (Corró d’Avall), i/o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Represa de les activitats del Centre Municipal de Joves i espai Zero

Els joves a partir de 12 anys ja es poden inscriure al servei educatiu de lleure del Centre Municipal de Joves, de setembre a juny, de 17.30 a 20.30 h. Si voleu més informació i/o realitzar les inscripcions podeu trucar al 938 405 781 (Bellavista) o al 938 404 967 (Corró d’Avall), i/o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L’Espai Zero també reprendrà la seva activitat a partir del 8 de setembre. Si voleu més informació i/o realitzar les inscripcions podeu trucar al 938 404 624 i/o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Infància i Joventut
El casal de setembre té lloc abans de l'inici del curs escolar
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)