Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els mercats de les Franqueses recuperen les parades de productes no essencials

09/06/2020

Roba, sabates, complements i parament de la llar tornen a omplir els carrers del municipi.

Els mercats setmanals de les Franqueses van recuperant vida. Aquest dissabte 13 de juny, el mercat de Corró d’Avall incorpora 5 parades de productes no essencials de roba, sabates, complements i parament de la llar. Dimecres, 17 de juny ho farà el mercat de Bellavista amb 5 parades més. El mercat de Bellavista compta amb la meitat de les parades que alternen la seva presència cada setmana, i s’ubiquen al llarg del carrer Aragó, només a la banda del costat de la via del tren. 

Les Franqueses es troba en la fase 2 de la desescalada i per aquest motiu amplia l’oferta de productes als seus mercats però manté les diferents mesures de seguretat amb tanques davant les diferents parades per evitar tocar els productes i un horari preferent per a persones majors de 65 anys, que serà de 8 a 9.30 h. 

Els ciutadans que realitzin les seves compres hauran de seguir complint un seguit de mesures higièniques, com mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones, no tocar els productes, prioritzar el pagament amb targeta i sempre que sigui possible, encarregar la comanda prèviament per telèfon, de manera que només s’hagi de recollir a la parada. L’ús de la mascareta és obligatori si no es pot garantir la distancia mínima de seguretat i es recomana rentar bé la fruita i verdura en arribar a casa. Pel que fa als paradistes, serà obligatori l'ús de guants i mascaretes i hauran de menjar i veure, sempre, fora de la parada.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Mercats a les Franqueses del Vallès fase 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)