Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Gent Gran no perd el ritme i continua els tallers online

27/05/2020

L'Ajuntament ha reforçat el seguiment dels majors de 65 anys durant l'Estat d'Alarma

Les Franqueses compta des de fa anys amb diversos tallers dirigits als majors de 65 anys del municipi. Habitualment, aquests tallers es realitzen en diversos equipaments dels 5 pobles. Durant els darrers mesos, amb la declaració de l'Estat d'Alarma, la proposta cap a aquest col·lectiu ha estat continuar les activitats però realitzar-les des de casa. Dels 290 inscrits durant el curs 2019-2020, 240 usuaris han apostat pel format online, ja que disposen d'ordinador i de telèfon mòbil, i han seguit els tallers de memòria, d'informàtica, de ioga, de música i de teatre a través d'internet i via WhatsApp. 

Durant aquestes setmanes s'han treballat fitxes de memòria, tècniques de relaxació, receptes de cuina, s'han realitzat audicions de música, pràctiques de dicció i s'han compartit fotografies de les feines que han anat fent.

Pel que fa al seguiment i a la resta de serveis per als majors de 65 anys del municipi i gràcies a la col·laboració amb la Fundació Privada per a la Gent Gran de les Franqueses i a l'Institut Català de la Salut s'ha pogut incrementar el servei de càtering a domicili que actualment ja arriba fins a un 30a d'usuaris d'especial vulnerabilitat.

També s'han realitzat trucades periòdiques de seguiment a la gent gran de Corró d'Avall i Bellavista que viu sola. A Corró d'Amunt, Llerona i Marata el seguiment telefònic s'ha realitzat a tota la població major de 65 anys. En total s'ha acompanyat a 684 persones per conèixer la seva situació i les seves necessitats durant el confinament com els problemes de salut, el suport a les necessitats bàsiques de productes d'alimentació o medicaments, el recolzament psicològic o les derivacions a teleassistència...

L'Ajuntament té a disposició de totes les persones grans el telèfon 938 616 360 per a que comuniquin necessitats o canvis en la seva situació.

Arxivat a: Gent Gran
Tallers gent gran online
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)