Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“El regidor al teu costat” es reactiva virtualment

29/04/2020

Enviant un email amb la consulta i la disponibilitat horària.

El projecte “El regidor al teu costat”, impulsat al 2016 com a via de contacte entre la ciutadania i l’Ajuntament, es reactiva, però ho fa virtualment per garantir la seguretat en aquests moments de crisi sanitària.

Per tal d’atendre dubtes, consultes, propostes o preocupacions dels veïns i veïnes de les Franqueses, i fins que acabi el confinament, el regidor de Participació i Relacions Ciutadanes, Juan Antonio Corchado, realitzarà les trobades per videoconferència.

Els interessats i interessades en contactar-hi heu d’enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), amb la consulta o tema que voleu plantejar i la vostra disponibilitat horària, per tal de poder concretar la trobada virtual.

Arxivat a: Participació
El regidor al teu costat
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)