Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El CAP de Bellavista obrirà el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua

08/04/2020

El centre donarà servei de 8 a 20 h, ambdós dies.

El divendres 10 i el dilluns 13 d’abril –Divendres Sant i Dilluns de Pasqua– el Centre d’Atenció Primària de Bellavista obrirà, malgrat tractar-se de període festiu, en el seu horari habitual, de 8 a 20 h.

El CAP romandrà obert per tal d’assegurar la millor atenció a la població i evitar acumulacions per tractar-se de quatre dies festius seguits.

Des de fa setmanes, davant la situació actual generada per la crisi del coronavirus, CatSalut ha reorganitzat els ambulatoris de la comarca per mantenir l’atenció presencial, afegint atenció específica a casos relacionats amb el Covid-19, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment. 

Així, l'ambulatori de Bellavista prestarà servei de dilluns a divendres de 8 a 20 h. Tanmateix, es reforça l'atenció domiciliària i l'atenció telefònica. També es recomana realitzar l'alta a "La Meva Salut", un portal que permet fer consultes amb el metge de referència i consultar receptes i historial mèdic, entre d'altres. L'alta es pot fer telefònicament al 900 053 723  o en aquest enllaç.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
CAP Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)