Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses ja ha interposat 65 sancions per saltar-se el confinament

25/03/2020

També s'han realitzat 15 controls a establiments i comerços

Fins aquest dilluns, la Policia Local de les Franqueses ha tramitat 65 sancions per saltar-se el confinament. Aquestes sancions s'han interposat en els controls que la patrulla realitza a cada torn. Els agents també han fet controls a 15 establiments per comprovar que s'acompleixin les normes de seguretat sanitària, que només es realitzi venda d'aquells productes permesos o que, si no són proveïdors de productes d'alimentació o bàsics, realitzin la feina a porta tancada i la venda a domicili.

Aquest dimarts ha estat el primer dia des del decret de l'Estat d'Alarma en què no s'ha posat cap sanció. Des de l'Ajuntament es vols insistir en què és important mantenir el confinament i només sortir al carrer si és imprescindible per comprar aliments, per anar a la farmàcia o per alguna raó de primera necessitat.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Policia Local
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)