Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Assessorament psicològic durant el confinament

25/03/2020

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya habilita un telèfon d’atenció i edita un document amb recomanacions.

L’Ajuntament de les Franqueses es fa ressò de les iniciatives del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) per tal d’apropar la informació a la ciutadania, i és que en situacions de confinament es poden produir sensacions d’incertesa, soledat, tristor, avorriment, estrès... motiu pel qual el COPC ha habilitat un telèfon d’assessorament psicològic on professionals experts en emergències atendran a tothom qui presenti malestar emocional. 

L’horari d’atenció és de 9 a 20 h, inclosos els caps de setmana, i el telèfon de contacte és el 649 756 713. Aquest telèfon és d'ús exclusiu per a persones que necessitin el servei d'assessorament psicològic. 

D’altra banda, compartim la guia del COPC “Recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes per malalties infeccioses” on es recull una sèrie de recomanacions per tal d’evitar que la por es converteixi en un fenomen viral i fer més tolerable la situació de confinament durant la quarantena. Trobaràs la guia com a document adjunt.

Arxivat a: Ajuntament
EL COPC ofereix assessorament telefònic

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/07/2020 a les 14:28h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)