Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tot a punt per la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga

30/01/2020

L'Escola Municipal de Música Claudi Arimany animarà els corredors tocant a la plaça de l'Escorxador

La Mitja 2020 se celebra aquest diumenge i un any més els carrers de les Franqueses s'ompliran de corredors i de públic que participen en aquest esdeveniment esportiu. Com cada any, per exemple, l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany animarà els corredors des de l'escenari de la plaça de l'Escorxador. Allà, entre les 10 i les 14 h, hi haurà els diferents grups i combos de l'escola interpretant diverses peces musicals.

Per informació concreta sobre la cursa podeu visitar el web de la Mitja.

El pas de la Mitja també suposarà afectacions de trànsit durant tot el matí, des de les 8.30 h i fins a la finalització de la cursa.

RECORREGUT PROVA ESPORTIVA 21 KM.

Anada: Sortida a les 10.30 h, de (Granollers) Av. de Sant Esteve / Av del Parc / C. de Girona / (Les Franqueses) rotonda de Can Mònic / Ctra. de Ribes / Pl. de l’Ajuntament / Ctra. de Ribes / C. de Catalunya / N-152a fins al municipi de la Garriga, (recorregut pels carrers de la Garriga).

Tornada: entrada al nostre municipi per la carretera N-152-a (zona dels Gorcs) / Urb. de Can Baldich / C. de Catalunya / Ctra. de Ribes (Ajuntament) / Ctra. de Ribes rotonda de Can Mònic / Primer Marquès de les Franqueses (Granollers) / C. de Joan Prim / C. de Francesc Macià (final de la prova esportiva).

RECORREGUT PROVA ESPORTIVA 10 KM.

Previsió sortida 09.30 h, (Granollers) Av. del Parc / C. de Girona / (Les Franqueses) rotonda de Can Mònic / Ctra. de Ribes / Pl. de l’ Ajuntament / continuació per Ctra. de Ribes fins a 100 metres abans de la Font del Corredor / tornada per la mateixa Ctra. de Ribes direcció a Granollers / Ctra. Ribes darrere de l’Ajuntament / rotonda de Can Mònic / C. del Primer Marquès de les Franqueses / C. de Joan Prim / C. de Francesc Macià (final de la prova esportiva).

PROHIBICIONS D'ESTACIONAMENT

  • Es prohibeix l’estacionament a la Ctra. de Ribes en ambdós laterals des de Can Mònic fins a la rotonda sud de l’Ajuntament.
  • Es prohibeix l’estacionament a l’aparcament de l’Ajuntament.
  • Es prohibeix l’estacionament a Ctra. de Ribes, darrere de l’Ajuntament.
  • Es prohibeix l’estacionament al carrer de Catalunya, ambdós laterals.

PROHIBICIONS DE LA CIRCULACIÓ

Minuts abans de l’inici de la cursa dels 10 km es tallarà la circulació a les vies afectades pel recorregut i que a continuació es detallen:
Av. de Girona / rotonda de Can Mònic / Ctra. de Ribes / N-152-a des de els Gorcs a Can Baldich / C. de Catalunya.

DESVIAMENTS DEL TRÀNSIT

Davant el tall del trànsit de les vies principals del municipi es recomana fer ús de les rutes alternatives que a continuació es detallen:

  • Accés al municipi per Bv-1433 (Ctra. Ametlla). Si teniu intenció de circular per aquesta via, es recomana fer ús dels carrers interiors del Pol. Ind. Pla de Llerona o Via Europa.
  • Si sou veïns de Llerona (nucli), per poder accedir o sortir de la zona es recomana fer ús del Camí Veïnal de Marata direcció Ctra. de Cànoves o C-251 Ctra. de Cardedeu.
  • Si sou veïns de Urb. els Gorcs, es recomana sortir pel camí Antic de Samalús,  direcció Corró d’Amunt.
  • Si sou veïns de urb. Can Baldich, es recomana deixar el vehicle estacionat a la zona de l'església de Llerona, per poder sortir pel camí Veïnal de Marata.
  • Si sou veïns de Llerona (costat via), es recomana deixar el vehicle estacionat a la zona de l'església de Llerona, per poder sortir pel Camí Veïnal de Marata.
  • Si sou veïns de Corró d’Avall (costat via), es recomana deixar el vehicle estacionat als carrers pròxims a la Ctra. de Ribes (zona Tagamanent), d’aquesta manera, si heu de sortir amb el vehicle, ho podreu fer per la zona esportiva- Can Jep o bé per la Ctra. de Cànoves. Tot i així, un cop celebrada la cursa dels 10km s’habilitarà el pas pel carrer dels Cingles de Bertí per poder sortir pel carrer del Molí.
  • Corró d’Avall, zona Can Calet, es pot sortir pel Pol. Ind. del Congost (gual de Cal Forcaire), sempre que estigui obert,  o bé per la ronda C-352.
  • Accés al municipi per la C-352 (ronda), sortida Can Mònic. Si heu d’anar direcció Corró d’Avall i circuleu per aquesta via, es recomana agafar la sortida anterior i accedir a la zona pel camí de Can Jep -zona esportiva (només turismes).
  • Si sou veïns de Bellavista, tant la sortida com l’entrada al poble es recomana fer-les per la ronda C-352 o pel Camí de Can Jep, si es vol accedir a Corró d’Avall.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la policia per telèfon, 938 467 575, per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a través de les xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Educació, Esports
Plànol afectacions de la Mitja 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)