Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Última convocatòria per rehabilitar edificis a Bellavista

16/01/2020

Les sol·licituds es podran presentar del 15 de gener al 18 de febrer de 2020.

Un any més, i per última vegada, Pla de Barris convoca els Ajuts a la Rehabilitació d’Edificis per a aquelles comunitats que vulguin fer millores constructives, estructurals, funcionals i d’habitabilitat en el seu edifici.

En aquesta 7a convocatòria, en la que es destinen 150.000 euros, hi poden optar tots els edificis de Bellavista que compleixin els requeriments. La subvenció podrà arribar fins al 75% del cost de l’obra.

L’objecte de les subvencions és finançar obres de rehabilitació destinades a aconseguir l’adequació o la millora d’edificis plurifamiliars d’ús residencial de mínim planta baixa més dues plantes pis i amb un antiguitat superior als vint-i-cinc anys (llevat dels casos d’accessibilitat, eficiència energètica i sostenibilitat en els que el requisit d’antiguitat no és necessari) de l’àmbit territorial delimitat pel Pla de Barris de Bellavista.

Per informar-se o tenir suport amb la sol·licitud es pot demanar hora a l’oficina tècnica de Pla de Barris (edifici de Bellavista Activa, al carrer de Rosselló, 39 o al 938 616 221). Les sol·licituds es podran presentar del 15 de gener al 18 de febrer de 2020 i la documentació es podrà descarregar aquí.

 

Arxivat a: Pla de Barris
Cartell rehabilitació d'edificis a Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)