Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses celebra el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional amb una Hora del Conte especial

29/11/2019

L'Ajuntament promou per primera vegada aquest esdeveniment al municipi i el centra en els infants

 "Mimi i la girafa blava", una girafa diferent, seran les protagonistes de l'Hora del Conte a la Sala de Lectura de Can Ganduxer del proper dimarts, 3 de desembre, a les 17.30 h. Es tracta d'un espectacle de titelles per a infants a partir de 3 anys. Aquesta serà una Hora del Conte especial, dedicada als nens i nenes amb diversitat funcional i pensada per reflexionar sobre allò que és diferent. El conte anirà a càrrec de la Fundació Nexe, especialitzada en l'atenció als infants amb trastorns de desenvolupament o amb risc de patir-ne a través de l'atenció directa als infants i a les seves famílies.

 
Així, les Franqueses commemorarà per primera vegada el Dia Internacional de la Diversitat Funcional i, en aquesta primera edició, centrarà les accions en els infants. Aquest dia se celebra des del 1992, gràcies a una resolució de l'Assemblea General de les Nacions Unides, amb l'objectiu de fomentar els drets i el benestar de les persones que tenen algun tipus de discapacitat per tal d’assolir la participació plena i la igualtat d’oportunitats per i amb les persones que presenten diversitat funcional.
 

L'objectiu és mantenir aquesta commemoració a les Franqueses, incorporant-la a la programació habitual de la Biblioteca Municipal, i ampliar la programació en col·lectius diferents cada any, treballant la diversitat des de la conscienciació, la tol·lerància i l'empatia.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
L'Hora del Conte
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)