Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ens movem per la Glòria

28/11/2019

Ajuda a la investigació i al suport als malalts de càncer amb l'Oncodines Trail

Les Franqueses participa activament en el repte solidari de l'Oncodines Trail, per això, a l'Ajuntament i al Complex Esportiu Municipal trobaràs els braçalets "Ens movem per la Glòria". Aquests braçalets ajuden als organitzadors de l'Oncodines Trail a aconseguir el repte solidari de l'esdeveniment: la recaptació de fons per al suport a malalts oncològics i a les seves famílies i per la compra de materia mèdic i investigació. Per cada braçalet s'aporten 2 euros i si te'n quedes 3 són 5 euros.
Els diners van directament a la Fundació Oncovallès i a la Barcelona Brain Health Initiative de l'Institut Guttman.

El 21 de març, la cursa

Els braçalets són un complement a l'objectiu final de l'Oncodines Trail: la cursa que es realitzarà el 21 de març. Es tracta d'un recorregut de 70 km, per fer-la corrents, i de 60, per fer-la caminant, que recorrerà 11 municipis del Vallès Oriental i del Moianès amb sortida a Sant Feliu de Codines. La cursa passarà i tindrà controls a Sant Quirze de Safaja, Figaró, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Granollers, Canovelles, Santa Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui. També passarà pels termes municipals de l'Ametlla del Vallès i Bigues i Riells. El circut és circular i de muntanya i el termini per acompletar-ho és de 16 hores.

Participa

Les inscripcions a la cursa del 21 de març es pot fer a través del web d'Oncodines Trail. La cursa es pot fer caminant o corrent i els equips han de ser d'entre 4 i 6 persones i com a mínim sempre hi ha d'haver 4 persones participant.
La inscripció té un cost de 40 euros per persona com a despeses d'organització, a banda, cada equip s'ha de comprometre a recaptar com a mínim 600 euros d'aportació. Cada equip pot recaptar lliurement els fons però a través del web de la cursa també s'hi poden fer aportacions personalitzades a equips concrets.

Ens movem per la Glòria

Aquesta cursa neix des de el grup de corredors de Sant Feliu de Codines i com a rèplica a l'Oncotrail, una cursa similiar que se celebra a Palafrugell. La decisió d'iniciar aquesta iniciativa a la comarca deriva de la pèrdua a causa del càncer de la Glòria, integrant del grup de Sant Feliu. L'Oncodines Trail és un repte esportiu i solidari en record d'aquesta companya.

Pots participar a l'Oncodines trail apuntant el teu equip a la cursa, aportant donatius a través del web o comprant els braçalets que trobaràs a les Franqueses i a altres ajuntaments col·laboradors.

Arxivat a: Esports
Braçalets Oncodines Trail
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)