Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Recepció dels medallistes del CN Les Franqueses del Campionat del Món

15/11/2019

Les nadadores del CN Les Franqueses, Txell Mas, capitana de la selecció espanyola, i Cecilia Jiménez han assistit aquest dijous a una recepció al Palau de la Generalitat en reconeixement als èxits dels esportistes catalans al passat Mundial de Gwangju 2019 (Corea del Sud). Un total de 37 esportistes de waterpolo i natació artística han rebut el reconeixement del govern de Catalunya.

Les representants del CN Les Franqueses al Campionat del Món de natació artística, que es va celebrar a l’estiu, van aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de Highlight. La coreografia, a ritme d'AC/DC, va sorprendre el jurat, signant aquesta tercera plaça per darrere d'Ucraïna, or, i d'Itàlia, plata.

Arxivat a: Esports
CN les Franqueses al Palau de la Generalitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)